Contact: +4-0725-600-700

Oferte si Conditii

Interval Orar

Cursurile se desfasoara in intervalul orar 9:00 - 17:00, in zilele lucratoare luni-vineri. Va fi o pauza de masa de 1 ora in intervalul 13:00-14:00. Masa se va lua la un restaurant in aproprierea locatiei centrului de training. La inceputul zilei de training, instructorul anunta care va fi meniul din ziua respectiva. Persoanele care doresc alt meniu (ex: vegetarian...), vor notifica instructorul pentru a face rezervarea la restaurant in mod adegvat. La intervale de 1h:30m, vor extista pauze de cate 10-15 minute. In aceste pauze studentii vor avea la dispozitie un mic buffet (cafea, apa, prajituri). Costurile cu masa si pauzele, sunt acoperite de catre Centrul-de-Training.ro, pretul acestora fiind inclus in pretul cursului. Exceptie de la acesta regula se face doar in situatii speciale la cererea clientilor.

Logistica Pauzelor

Cursurile se desfasoara in intervalul orar 9:00 - 17:00, in zilele lucratoare luni-vineri. Exceptie de la acesta regula se face doar in situatii speciale la cererea clientilor.

Logistica Cursurilor

Pentru toate cursurile oficiale fiecare student primeste materialele de training originale si licentiate. Se va asigura accesul la toate resursele necesare unei bune desfasurari a orelor de curs(calculatoare, proiector, flipchart, servere, papetarie...).

Preturi si Plati

Preturile afisate pe siteul Centrul-de-Training.ro nu includ TVA. Pe factura finala va fi pretul afisat la care se adauga TVA. Plata cursurilor se face inaintea participarii la curs. Centrul-de-training.ro, la primirea unei comenzi de inregistrare pentru un anumit curs, va emite o factura proforma, iar in momentul receptionarii platii acestei facturi, solicitantul este considerat ca fiind inscris oficial pentru a participa la cursul respectiv, si se va emite o factura fiscala care solicitant. Pentru grupuri si/sau participari la mai multe cursuri, se acorda reduceri. Exceptiile de la aceste reguli se negociaza separat si vor fi subiectul unui contract.

TVA-ul inapoi pt. persoane fizice

Pentru participantii la cursuri in calitate de persoana fizica, avem o oferta speciala si anume: pretul final este fara TVA.

Vouchere examene

Pentru majoritatea cursurilor din catalogul nostru acolo unde este cazul avem inclus si un voucher pentru examenul de certificare aferent. Voucherul este valabil in anumite conditii. De exemplu pentru examenele de certificare Microsoft, voucherul emis este valabil pe o perioada de 6 luni de la emiterea lui, este nominal - se acorda persoanei care a participat la curs, se refera la un anumit examen (daca nu a fost mentionat altfel) si exemenele se pot da in centrele Prometric sau Certiport disponibile in reteaua ce apartine de centrul-de-trainig.ro

Examene

Examenele de certificare sunt organizate conform cerintelor autoritatilor de certificare sub a caror licenta functioneaza centrul-de-training.ro. De exemplu in cazul examenelor de certificare de tip Microsoft, vor fi respectate normele impuse de catre autoritatile de certificare Prometric sau Certiport, dupa caz. Inscrierea la un examen de certificare se face in baza unui calendar stabilit de comun acord cu candidatii. De preferinta organizam sesiuni de examinare si in zile de weekend cum ar fi Sambata, cand examenul se poate desfasura si in timpul zilei in liniste, minimizand riscul datorat factorilor externi.

Certificate

Fiecare participant la cursuri va primi un certificat de participare, acolo unde este cazul certificat oficial emis de catre autoritatea sub care a fost organizat cursurl. De ex: la cursurile organizate sub licenta QAI, Microsoft, AIPMM, cursantii vor primi un certificat emis de catre aceste organizatii, si acest certificat este recunoscut in ternational.

Feedback

La sfarsitul oricarui curs, studentii vor primi un formular de tip feedback prin care noi vom colecta informatii cu privire la modul in care a fost desfasurat cursul. Informatiile vor fi folosite in vederea imbunatatirii activitatii centrului nostru. Informatiile colectate vor primi status de informatii confidentiale si nu vor fi partajate cu terti.