Contact: +4-0725-600-700

Cursuri de Business Analyst

Centrul-de-Training.ro in domeniul vanzarilor va pune la dispozitie mai multe cursuri dedicate unei verticale anume fie unei anume metode de vanzare.

Data Scientist

Din punctul de vedere al continutului, seminarul isi propune sa trateze de o maniera integrata intreg ciclul de analiza a datelor, de la definirea problemei de business si pana la comunicarea si operationalizarea rezultatelor obtinute, urmarind maniera in care activitatile si problemele tipice apar in viata unui proiect de analiza a datelor.
Din punctul de vedere al formei, seminarul este dezvoltat intr-o paradigma de invatare experientiala – conceptele sunt transmise participantilor nu (numai) prin expunerea teoretica, ci (mai ales) prin studii de caz ce reflecta de o maniera practica problematica abordata, solicitand implementarea efectiva a elementelor discutate.


Business Analyst - CBAP

Va punem la dispozitie un curs pentru deprinderea si perfectionarea competentelor specifice unui analist de business. Ne folosim experienta acumulatat si recomandarile The International Institute of Business Anlyst pentru a crea un curs complet care sa acopere intreg domeniul analyzei de business.


Acceseaza Formular inscriere

Dotare Tehnica - Sali de Curs