Contact: +4-0725-600-700

Cursuri pt cresterea eficientei in Bussines & Operations

Point va pune la dispozitie un pachet de complet de cursuri pentru cresterea eficieientei manageriale si operationale din cadrul unei companii.

Experienta Instructorilor.
Instructorii nostrii au peste zece ani experienta in pozitii manageriale, acupand dea lungul timpului, pozitii de manageri, directori sau vice presedinti in comapnii, multinationale, dar care in cariera lor au castigat si experienta antreprenoriala, specifica unui mediu de afaceri dinamic.


Calendarul cursurilor.
Calendarul de cursuri este stabilit in functie de nevoile generale identificate in piata. Daca identificam un numar critit de participanti doritatori sa urmeze unu anumit curs, putem organiza la cere, cu circuit inchis la sediul clientului respectivul curs, sau un curs public, adresat tuturor doritorilor.


Modalitatea de desfasurare a cursului.
Cursurile sunt orientate pe latura practica. Instructorii nostrii vor veni cu exemple reale intilnite in mediul de afaceri din Romania, experienta acumulata in proiecte reale de anvergura, precum si o buna intelegere a mediului de afaceri - ca parte a acestui mediu. Folosim carti de referinta ca si suport de curs si nu sa va "citim din ele".


Impartirea pe audiente.
Aproape fiecare curs din categoria cresterii eficientei in business si operatiuni, este impartiti in doua curicule separare. una de maxim o zi, destinat intelegerii notiunilor fundamentale, si crearii unei imegini asupra rolurilor si tehnicilor de baza, si un o curicula destinata studiunui aprofundat, pentru cei care vor fi in pozitia sa conduca si sa foloseasca tehnicile si metodele despreinse din fiecare domeniu.


Curicula Descriere Nr. Zile
Fundamentals Adreseaza de principiu toti angajatii unui departament sau divizii, avand rolul de a descrie si intelege domeniul respectiv si care sutn principalele roluri si responsabilitati in cadrul activitatilor ce se pot desfasura. 1 zi
Advanaced Se adreseaza doar acelora care au un rol bine definit in domeniul respectiv si dorec aprofundarea setului de cunostinte necesar precum si deprinderea tehnicilor si mijloacelor specifice. 3-5 zile

Acceseaza Calendar Cursuri

Acceseaza Formular Inscriere

Domenii de studiu si practica