Contact: +4-0725-600-700

Vouchere Microsoft

Beneficiile licentierii de volum - Microsoft.

Cei care au incheiat un contract de licentiere de volum cu software assurance, primesc din partea Microsoft ca si beneficiu o serie de voucere pentru training, ce pot fi folosite pentru a participa la cursurile oferite de centrele noastre.

Pachete Certificare

Cursuri grupate dupa certificari.

Pentru cei ce doresc obtinerea unei anumite certificari, am organizat oferta noastra astfel inact sa poate urma la "pachet" cursurile pentru obtinerea certificarii respective.

Curs Personalizat

Pentru nevoi speciale, avem oferte speciale.

Daca continutul cursurilor nu este ceea ce va doriti, putem dezvolta impreuna o programe de curs personalizat, ce va fi livrat in particular dumneavoastra. Avem traineri care se descurca fara un manual oficial, pot adapta o curicula la cere!

Evaluari Personal

Evaluari complete pentru stabilirea necesarului de training.

Daca nu stiti care este nivelul actual de pregatire din companie si nu stiti care ar fi cursurile pe care angajatii dumneavoastra trebuie sa le urmeze, va putem ajuta cu o evaluare pentru putea identifica necesarul de training.

Servicii Consultanta

Instructorii nostrii au o vasta experienta practica.

Putem apela la experienta instructorilor nostri pentru a furniza servicii de consultanta. Experienta a fost doabandita in proiecte mari cu complexitate ridicat, de ce nu am beneficia de pe urma acestei experiente?!